2/02/2015

Februari, de maand van de liefde.Februari is de maand van de liefde. Nou doe ik daar niet zo veel mee, elke maand zou de maand van de liefde moeten zijn. Maar deze maand verschijnt mijn eerste bericht op mijn blog. Mijn blog gaat over alles wat met interieur te maken heeft en dat is 1 van mijn grote liefdes. Ook is februari een maand waarin er in de tuin weer iets begint te groeien. Ik hoop dat mijn site uitgroeit tot een inspirerende en vooral boeiende site voor iedereen die ge├»nteresseerd is in alles wat te maken heeft met interieur.  

Make the simple everyday living a little more beautiful! Dat is wat ik wil en graag doe. Petit & joli is een interieurblog wat altijd op zoek is naar alles wat te maken heeft met interieur. De nieuwste trends, interieurtips, mooie foto's en de leukste DIY komen voorbij. Ik hoop dat dit blog je inspireert om met je interieur aan de slag te gaan. 

Geen opmerkingen :

Een reactie posten