2/02/2015

Februari, de maand van de liefde.Februari is de maand van de liefde. Nou doe ik daar niet zo veel mee, elke maand zou de maand van de liefde moeten zijn. Maar deze maand verschijnt mijn eerste bericht op mijn blog. Mijn blog gaat over alles wat met interieur te maken heeft en dat is 1 van mijn grote liefdes. Ook is februari een maand waarin er in de tuin weer iets begint te groeien. Ik hoop dat mijn site uitgroeit tot een inspirerende en vooral boeiende site voor iedereen die ge├»nteresseerd is in alles wat te maken heeft met interieur.  

Make the simple everyday living a little more beautiful! Dat is wat ik wil en graag doe. Petit & joli is een interieurblog wat altijd op zoek is naar alles wat te maken heeft met interieur. De nieuwste trends, interieurtips, mooie foto's en de leukste DIY komen voorbij. Ik hoop dat dit blog je inspireert om met je interieur aan de slag te gaan. 

1 opmerking :

  1. Museum CNC machining workers used Windows tablets to take 3D scans of the sculptures to the children’s bedsides. Patients had been in a position to} interact with the digital fashions and use them as a base for their very own designs. The completed tasks had been then printed in 3D in the playroom for the children to see and really feel. 3D printing is the method of creating a physical, three-dimensional object from a digital mannequin. New designs may be created, or current objects may be scanned and reproduced.

    BeantwoordenVerwijderen